Η προσέγγιση μας

Πως προσεγγίζουμε το κατάλυμα σας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες μας.

Πώς να αυξήσετε τα έσοδα του ξενοδοχείου:

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές που διασφαλίζουν τη διοχέτευση περισσότερων εσόδων στο ξενοδοχείο σας και πολλές από αυτές δεν συνεπάγονται καθόλου με την τιμή του δωματίου σας.

Ως εταιρεία διαχείρισης εσόδων ξενοδοχείων, αναλύουμε τις τάσεις της αγοράς, τη ζήτηση, τα κανάλια κρατήσεων και την κερδοφορία των καναλιών για να αποκτηθεί μια βαθιά γνώση της αγοράς και του ξενοδοχείου.

Οι χαμένες ευκαιρίες εσόδων μπορεί να οδηγήσουν σε μείωση αποτελεσμάτων ενός ξενοδοχείου. Η εταιρεία μας εντοπίζει τα παράθυρα αύξησης των εσόδων & παρακολουθούμε πιθανότητες αύξησης των εσόδων κατά τη διάρκεια του όλου του έτους.

 

Πώς συμπεριφέρονται οι ταξιδιώτες στο σημερινό τοπίο; Πώς κάνουν κράτηση και ταξιδεύουν; Πώς βιώνουν και εξερευνούν; Τι απαιτούν; Ποιες είναι οι προσδοκίες τους; Πως να παίρνετε τις κρατήσεις της περιοχής;

Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε μια ιδέα για την καταναλωτική συμπεριφορά του κοινού σας, εάν θέλετε να αποσπάσετε τη μεγαλύτερη αξία από κάθε επισκέπτη που μπαίνει στην πόρτα σας

Όσο καλύτερα γνωρίζετε τον επισκέπτη, τόσο περισσότερη αφοσίωση επισκεπτών μπορείτε να δημιουργήσετε, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για τα επαναλαμβανόμενα έσοδα

Το να σχεδιάζετε πώς να τιμολογήσετε και τι να προωθήσετε σε 12 μήνες από τώρα θα σας προετοιμάσει για την επιτυχία, γιατί θα είστε ήδη προετοιμασμένοι για τους ταξιδιώτες που ονειρεύονται τις επόμενες διακοπές τους

Πρόβλεψη τάσεων κρατήσεων:

Αποκτήστε μια βαθύτερη κατανόηση του πότε και γιατί συμβαίνουν εποχιακές αλλαγές, των προσδοκιών των επισκεπτών και των συνεργατών κατά τη διάρκεια του έτους, των τύπων δωματίων με την καλύτερη απόδοση, της μέσης διάρκειας διαμονής και άλλων δεδομένων.
Εάν η προσφορά του προϊόντος σας αναγνωρίζεται, υπάρχουν τα θεμέλια να διαμορφοθεί υψηλότερη τιμή.

Εάν οι επισκέπτες αισθάνονται ότι έχουν τη μέγιστη αξία για τα χρήματά τους, είναι πολύ πιθανό να είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν περισσότερα.

Ο EΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Η εταιρεία μας εντοπίζει τα παράθυρα αύξησης των εσόδων & παρακολουθούμε πιθανότητες αύξησης των εσόδων κατά τη διάρκεια του όλου του έτους.

Στρατηγικές αύξησης εσόδων

Προβλέψτε για τη ζήτηση και ορίστε τιμές με βάση την αύξηση των τιμών των δωματίων καθώς η διαθεσιμότητα μειώνεται και η ζήτηση αυξάνεται, ενθαρρύνοντας τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση νωρίς. Αυξήσετε τα έσοδα του ξενοδοχείου σας σε κάθε κατάσταση της αγοράς και εξασφαλίσετε το ξενοδοχείο σας μακροπρόθεσμα.

Οι επισκέπτες θέλουν να κάνουν κράτηση με τον πιο βολικό τρόπο για αυτούς. Σε πολλές περιπτώσεις, περνούν από ιστότοπους κρατήσεων τρίτων και όχι απευθείας από το ξενοδοχείο. Η διαχείριση αυτών των καναλιών κρατήσεων μπορεί να είναι συντριπτική και η έλλειψη διανομής βλάπτει τις ευκαιρίες εσόδων ενός ξενοδοχείου.

Τακτική Ξεχωριστή για κάθε Κατάλυμα

Η διαχείριση πολυτελών ξενοδοχείων και θέρετρου πρέπει να υπερβαίνει τις προσδοκίες των επισκεπτών για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία πολυτέλειας και κατανοούμε τις αποχρώσεις που συνεπάγονται να συμβεί αυτό.

ΠΑΡΑΛΙΑ RESORTS
Η παραθαλάσσια ιδιοκτησία είναι ελκυστική για πολλούς επισκέπτες, αλλά τα πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα χρειάζονται κάτι περισσότερο από μια καλή παραλία για να είναι επιτυχημένα. Εντοπίζουμε ευκαιρίες για να επωφεληθείτε από μια υπέροχη

COUNTRY LODGE
Τα εξοχικά κλαμπ απαιτούν μια εκλεπτυσμένη ισορροπία υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικών ιδιοκτησιών και ανέσεων.


WELLNESS RESORTS
Οι επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη απόδραση στο θέρετρο πολυτελείας απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και θέλουν αυτό να αντικατοπτρίζεται στη διαμονή τους

 

Ιδιαιτερότητες Ξενοδοχείων

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BOUTIQUE
Τα boutique ξενοδοχεία προσφέρουν μια εμπειρία που ξεφεύγει από το τυπικό ξενοδοχειακό πλαίσιο πλήρους εξυπηρέτησης για να προσφέρει στους επισκέπτες μια πραγματικά μοναδική διαμονή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης αξιολογούνται όλα τα στοιχεία.

CITY HOTEL
Πως θα έχει τις υπηρεσίες που απαιτούνται στο πιο ανταγωνιστικό προϊόν της αγοράς. Πόσο ευκολά και γρήγορα μπορεί να προχωρήσει σε κράτηση ο πελάτης στην τιμή που πρέπει.

Εφαρμόστε έμπειρα σχεδιασμένες στρατηγικές τιμολόγησης

elHotelier

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας.